Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν στον Κόκκινο Μύλο ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ σε συνεργασία με τους Συλλόγους του Κόκκινου Μύλου, την Παρασκευή 26 Μαΐου, στη Νέα παιδική χαρά Κόκκινου Μύλου (έναντι 4ου Γυμνασίου) για να τιμήσει την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μια υπέροχη γιορτή που μεταφέρθηκε ημερολογιακά λόγω των εκλογών και βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην παράδοση συνδυάζοντας χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε τον χώρο της νέας παιδικής χαράς. ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχία της εκδήλωσης η οποία ξεκίνησε με χορευτικές επιδείξεις και παραδοσιακούς χορούς και κορυφώθηκε με καταξιωμένους ερμηνευτές και μουσικούς του Λαϊκού, Δημοτικού και Νησιώτικου τραγουδιού.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Κόκκινο Μύλο και δήλωσε:

“Ο Κόκκινος Μύλος τιμά με μια μεγάλη παραδοσιακή γιορτή τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.Χοροί και μελωδίες από όλη την Ελλάδα αλλά και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε μια περιοχή των Αχαρνών που σφύζει από ζωή, νιάτα και δημιουργία και την οποία στηρίζουμε και ενισχύουμε με έργα και συνεχείς παρεμβάσεις. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ωραία εκδήλωση”.

Αν θελετε να εγγραφείτε παρακαλω κλείστε τη θέση σας ΕΔΩ