Για 5η συνεχόμενη χρονιά οι Βραδιές Πολιτισμού επιστρέφουν στις Αχαρνές από τις 24 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου

Οι Βραδιές Πολιτισμού επιστρέφουν για 5η συνεχόμενη χρονιά στις Αχαρνές. Ένας θεσμός που αγαπήθηκε και καθιερώθηκε, φιλοξενώντας κάθε χρόνο τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, σπουδαίοι μουσικοί, εξαιρετικοί θίασοι σα φιλοξενηθούν στα τρία θέατρα της πόλης μας. Εκτός από το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», φέτος ακόμη περισσότερες θα είναι οι Βραδιές Πολιτισμού τόσο στο Αμφιθέατρο Κόκκινου Μύλου «Σοφοκλής», όσο και στο Αμφιθέατρο των Θρακομακεδόνων.  

Το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού:

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια αποδείξαμε εμπράκτως την αγάπη και τη στήριξή μας στον Πολιτισμό, καθιερώνοντας πολιτιστικά δρώμενα ικανά να φέρουν την πόλη μας στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ζούμε σε έναν τόπο με έντονο πολιτισμικό αποτύπωμα, με σημαντική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα συνυφασμένη με την πολιτιστική δημιουργία.

Οι «Βραδιές Πολιτισμού» είναι ο καλοκαιρινός καλλιτεχνικός θεσμός που δημιουργήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου ο οποίος – χρόνο με το χρόνο – βελτιώνεται, εμπλουτίζεται, πλαταίνει τις αναζητήσεις του και η φήμη του υπερβαίνει τα όρια της πόλης μας. Φέτος, μάλιστα, υπόσχεται μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές με ένα πρόγραμμα αντάξιο μεγάλων και καταξιωμένων φεστιβάλ, δοκιμασμένων στον χρόνο. Η φετινή μας πολιτιστική πρόταση για τις βραδιές του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου είναι φτιαγμένη με ευαισθησία και αγάπη. Επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα της καλλιτεχνικής δουλειάς των δημιουργών τους με στόχο να καλύπτουν τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των περισσότερων πολιτών.

Σας υποσχόμαστε μοναδικές βραδιές με γνωστές και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες που θα μας συνεπάρουν. Επίσης καταφέραμε όλες μας οι παραστάσεις να είναι δωρεάν προς το κοινό, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πολιτισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα για όλους. Με αυτές τις λίγες σκέψεις θέλω να σας προσκαλέσω να τιμήσετε με την παρουσία σας τις «Βραδιές Πολιτισμού» και εύχομαι καλή διασκέδαση και ψυχαγωγία».   

Για όλες τις παραστάσεις η είσοδος είναι δωρεάν.

Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΔΗ.Κ.Ε.Α: https:// politismos.dhkea.gr

Για οδηγίες και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00-17:00 στα τηλέφωνα:

210-2478505 @507 / 210-2400850@860 / 6931021066

Αν θελετε να εγγραφείτε παρακαλω κλείστε τη θέση σας ΕΔΩ