Με μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου σε Αχαρνές και Θρακομακεδόνες

Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασαν και οι δύο δημοτικές ενότητες Αχαρνών και Θρακομακεδόνων την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Αποκορύφωμα των εορτασμών ήταν οι παρελάσεις στις οποίες πρωταγωνίστησαν οι νέες και οι νέοι του τόπου μας δίνοντας δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.
Προηγήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αχαρνές και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Θρακομακεδόνες, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων καθώς και η εκφώνηση των πανηγυρικών λόγων από τις αριστούχες φοιτήτριες Νικολέτα Μαντζούκα και Παναγιώτα Παπαθανασίου  Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός τόνισε:
«Γιορτάσαμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και παρακολουθήσαμε με υπερηφάνεια την παρέλαση για την Εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου αλλά και στους Θρακομακεδόνες. Το ένδοξο παρελθόν μας και ο ηρωισμός των προγόνων μας συναντήθηκε με το σφρίγος της νέας γενιάς, των Αχαρνών γεμίζοντας όλους μας με ελπίδα και αισιοδοξία. Χρόνια πολλά σε όλους! Ζήτω η Ελλάδα!».

Αν θελετε να εγγραφείτε παρακαλω κλείστε τη θέση σας ΕΔΩ